Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Online Saxofoonlessen

Online Saxofoonlessen wil graag duidelijke afspraken maken over de overeenkomst die zij sluit met haar klanten en deelnemers van onze cursussen. De algemene voorwaarden geven duidelijkheid over bijvoorbeeld annulering, restitutie en betalingen door onze cursussen.
Overigens vertrouwen wij er op, dat bij een verschil van mening of onenigheid, er altijd een oplossing is. Lees onze algemene voorwaarden door en mocht je vragen, opmerking of suggestie hebben, neem  dan contact met ons op.


Bedrijfsinformatie

OnlineSaxofoonlessen.nl is een geregistreerd handelsnaam van de SaxofoonSchool. 
Hieronder onze bedrijfsgegevens:

SaxofoonSchool
Spaarndamseweg 386-0067
2021 EA Haarlem

KVK-nummer: 34243554
BTW-nummer: NL001377205B82

Algemene voorwaarden

1. Definities

Klant / Cursist: Natuurlijk persoon die bij Online Saxofoonlessen een of meerdere cursussen afneemt.

Inschrijving: Een door de cursist en door de Online Saxofoonlessen bevestigde aanmelding voor deelname aan een cursus waarmee sprake is van overeenkomst tussen Klant en de Online Saxofoonlessen. 

🎷
Gratis een keertje proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.