Bedrijfsinformatie & disclaimer

Bedrijfsinformatie & disclaimer van Online Saxofoonlessen.nl

Hier vind je alle bedrijfsinformatie over OnlineSaxofoonlessen.nl.
Wij streven er naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn met onze aanbiedingen, cursusaanbod en je uitstekend te informeren. Mochten er toch onduidelijkheden zijn of ben je van mening dat er een schending van auteursrecht of copyright plaatsvindt.
Neem dan contact met ons op.


Bedrijfsinformatie

OnlineSaxofoonlessen.nl is een geregistreerd handelsnaam van de SaxofoonSchool.

Hieronder staan onze bedrijfsgegevens:

SaxofoonSchool
Spaarndamseweg 386-0067
2021 EA Haarlem

KVK-nummer: 34243554
BTW-nummer: NL001377205B82

Disclaimer

SaxofoonSchool/ OnlineSaxofoonlessen.nl, hierna te noemen de website /webshop, verleent je hierbij toegang tot https://onlinesaxofoonlessen.nl (“de website /webshop”) publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. OnlineSaxofoonlessen.nl, behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan je mededeling te hoeven doen. De informatie op de website /webshop is bedoeld als vrijblijvend en als je instemt met een concreet cursus sluit je een overeenkomst waar de algemene voorwaarden of huur voorwaarden op van toepassing zijn.

Beperkte aansprakelijkheid

SaxofoonSchool/ OnlineSaxofoonlessen.nl, spant zich in om de inhoud van de website /webshop zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website /webshop aangeboden materialen worden aangeboden zonder aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van OnlineSaxofoonlessen.nl.

In het bijzonder is alle informatie op de website /webshop onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de website /webshop opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan OnlineSaxofoonlessen.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij SaxofoonSchool/ OnlineSaxofoonlessen.nl

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder toestemming van OnlineSaxofoonlessen.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht, tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de website /webshop op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Afbeeldingen, beeldmateriaal en auteursrechten

Afbeeldingen die gebruikt worden op SaxofoonSchool/ OnlineSaxofoonlessen.nl zijn afkomstig van meerdere bronnen:

  • Eigen beheer
  • Openbare beeldbank Adobe Stock
  • Bronnen met toestemming maker
  • Embedden van openbare YouTube-Video’s

Ben je van mening dat er een schending van auteursrecht of copyright plaatsvindt op OnlineSaxofoonlessen.nl? Neem contact op via ons contactformulier en wij controleren het beeldmateriaal direct en gaan binnen 24 uur tot verwijdering over, mocht de claim terecht zijn.