Contactinformatie

Online saxofoonlessen helpt je verder met saxofoon spelen. Door middel van ons cursusaanbod, workshops en masterclasses willen wij je laten groeien op dit prachtige instrument. Maar misschien heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Wij helpen je graag bij deze juiste keuze en geven je advies op maat. Je bereikt ons eenvoudig via de onderstaande mogelijkheden! Heb je een vraag, vaak vind je het antwoord direct bij de veelgestelde vragen.

Bel ons of WhatsApp!

Voor meer informatie of het direct maken van een afspraak met één van onze adviseurs:

+31 (0)6 26 75 46 84

Wij zijn op bereikbaar van:

Maandag 12:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 12:00 – 18:00 uur


Bedrijfsinformatie

 

 

Onlinesaxofoonlessen.nl is een handelsnaam van de SaxofoonSchool en Musicalive

SaxofoonSchool
Spaarndamseweg 386-0067
2021 EA Haarlem

KVK-nummer: 34243554
BTW-nummer: NL001377205B82
www.saxofoonschool.nl
www.musicalive.nl

 

 

Op onze dienstverlening, services, cursusaanbod en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

E-mail ons!

🎷
Gratis een keertje proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.