Cursusaanbod

Ons cursusaanbod met verschillende cursussen voor beginners en gevorderden.

Ons cursusaanbod is ingedeeld in 6 niveaus. Na de introductiereeks van 10 lessen bereik je niveau 1 en zo kan je verder gaan in het verbeteren van je saxofoons skills.  Ben je al gevorderd en wil je je skills verder uitbreiden? Wij houden van persoonlijke aandacht en horen graag je verhaal. Wat zijn jouw wensen, doelstellingen en  waarin wil jij je verder in specialiseren of fine-tunen? Daar gaan we mee aan de slag!


Saxofoonlessen jaar 1

Cursusaanbod niveau 1 -2 / beginner

Cursus-introductiecursus_Online-saxofoonlessen_image

Start jij met saxofoon spelen en leer in 10 weken dit prachtige instrument spelen!

Cursus-Basiskennis-van-de-saxofoon_Online-saxofoonlessen_image

De vervolgcursus op de introductielessen geeft je meer vrijheid van spelen op de saxofoon

Cursus-Vervolg-basiskennis-van-de-saxofoon_Online-saxofoonlessen_image

Dit is de afsluitende reeks van lessen van het eerste jaar saxofoonles. Je bent na deze cursus level 2

Saxofoonlessen jaar 2 & 3 (niveau 3 – 6):

Heb je al ervaring met saxofoon spelen dan zijn de gevorderde cursussen van jaar 2 & 3 misschien wat voor jou. Hier gaan wij dieper in op verschillende onderwerpen en kan je bijvoorbeeld kiezen voor klassiek- of jazzsaxofonist. Maar wij kunnen je ook prima helpen met het verbeteren van je techniek of toon. En als laatste kan je kiezen voor ritme, improvisatie, muziekleer en samenspelen.

Cursus-Klassiek-saxofonist_Online-saxofoonlessen_image

Wil jij meer weten over klassieke muziek en hoe jij deze het mooiste kunt spelen op je saxofoon? Kies dan voor de cursus “Klassiek saxofonist”

Cursus-Jazz-saxofonist_Online-saxofoonlessen_image

De saxofoon is hét instrument uit de jazzmuziek. Start met improviseren en luister naar je favoriete jazzartiesten met de cursus “Jazz saxofonist”

Cursus-Pop-saxofonist_Online-saxofoonlessen_image

In de hedendaagse pop- & dancemuziek hoor je regelmatig de saxofoon voorbij komen. Welke bekende hit ga jij spelen als “Pop & dance saxofonist?”

Cursus techniekverbetering op je sax_Online saxofoonlessen_image

Je techniek op je saxofoon kan je op veel manieren verbeteren. Neem deel aan deze cursus en ontwikkeld je technische vaardigheden op je saxofoon!

Cursus-toonverbetering-op-je-sax-op-je-sax_Online-saxofoonlessen_image

Iedereen die saxofoon speelt wil een mooi geluid hebben. Maar hoe kun je jouw toon op je saxofoon verbeteren? Neem deel aan deze cursus en maak jouw droomgeluid!

Cursus-improviseren-doe-je-zo_Online-saxofoonlessen_image

Improviseren
doe je zo!

Veel mensen denken dat improviseren heel moeilijk is. Maar met een paar simpele handvatten kan iedereen een solo spelen. Ga ervoor en start met de cursus “improviseren doe je zo!”

🎷
Gratis een keertje proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.