Onze docenten

Onze docenten van de Online saxofoonlessen

Het docenten van Onlinesaxofoonlessen.nl heten je van harte welkom. Wij zijn allemaal stuk voor stuk professionals die gepassioneerd zijn voor de saxofoon. Als team willen wij je graag helpen en je zo goed mogelijk dit prachtige instrument leren bespelen. Dit doen wij met enthousiasme, inspiratie en vakkennis met hedendaags lesmateriaal en tools. Bekijk ons cursusaanbod!

Onze docenten stelling zich voor:

Saxofoondocent Jacco van Santen

Specialisme

Jazz & Bebop

95%

Popmuziek

40%

Improviseren

80%

Techniek en snelheid

75%

Saxofoondocent Jeroen Kraaij

Hallo, ik ben Jeroen Kraaij en speel vanaf mijn 10 jaar saxofoon. Als jonge saxofonist speelde ik in diverse bands en jeugdorkesten. Door veel te oefenen en te spelen werd ik op 19 jarige leeftijd aangenomen op het conservatorium van Zwolle.

Mijn passie ligt met saxofoon spelen in de pop- en dancemuziek maar vind andere muziekstijlen ook fantastisch om te spelen. Graag wil ik de liefde voor de saxofoon doorgeven aan iedereen die dit prachtige instrument willen spelen.

Specialisme

Jazz

60%

Pop & dance muziek

80%

Klassiek

40%

Improviseren

75%
Online Saxofoonlessen - Saxofoondocent Catarina Gomes

Saxofoondocent Catarina Comes

“Hallo, ik ben Catarina en ik kom uit Portugal. Vanaf jongs af aan ben ik verliefd op de saxofoon en zie je dit terug in mijn grote passie voor het instrument in mijn saxofoonkwartet. Samen met drie andere saxofonisten ben ik zeer actief met dit klassiek saxofoonkwartet Maat Saxophone Quartet.

In 2020 ben ik met de hoogste beoordelingen afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam bij Arno Bornkamp en Willem van Merwijk. Dit was een fantastische tijd en nu wil ik graag lesgeven en het plezier in muziek maken overbrengen.

Ik geloof echt dat de mix van deze twee culturen mijn spel en mijn manier van lesgeven en muziek maken be├»nvloedt. Als ik les geef wil ik je helpen met het bereiken van je doelen, je laten genieten de saxofoon en het plezier ervaren wat muziek maken met je doet”.

Catarina geeft les in het Nederlands, Engels en uitaard in het Portugees.

Klassiek

85%

Lessen aan kinderen

90%

Improvisatie

40%

Saxofoonkwartet & samenspel

70%