Lesmaterialen & tools

Lesmaterialen en tools voor onze online saxofoonlessen.

De cursussen en lessen worden ondersteund met hedendaags lesmaterialen en tools. Veel materiaal hebben wij zelf gemaakt en wij werken veel met o.a. Spotify, Youtube en Earz. Dit geeft ons de mogelijkheid om je zo goed mogelijk te helpen met het saxofoon spelen.


Voorbeelden van lesmaterialen:

Online-saxofoonlessen lesmaterialen

Bladmuziek en specifieke oefeningen zijn niet altijd snel voorhanden en dus zoeken wij veel muziek uit via Spotify en Youtube. Door deze nummers uit te zoeken kan jij snel de muziek spelen en hebben andere cursisten hier ook profijt van. Zij bouwen steeds verder aan onze eigen bibliotheek van bladmuziek en oefeningen.

Earz

Online saxofoonlessen-lesmaterialen Earz

Eartz is een online platform voor het leren van het notenschrift, muziektheorie, luisteren naar muziek en nog veel meer. Het is een mooie aanvulling op alle activiteiten van Onlinesaxofoonlessen.nl en geeft je een brede basis in de muziek.
Daarnaast bieden wij dit gratis aan bij onze cursussen en hoef je zelf geen account te nemen.

Meer informatie Earz: www.earz.eu

🎷
Gratis een keertje proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.