Wie zijn wij

Onlinesaxofoonlessen.nl is onderdeel van de Saxofoonschool. In 2010 is de Saxofoonschool opgericht in Haarlem en wij zetten steeds meer de stap naar digitale lessen en educatieve oplossingen om mensen in Nederland en België te laten genieten van de saxofoon. Het instrument heeft voor veel mensen een aantrekkingskracht en dat komt mede door het prachtige geluid.


Bevlogenheid en missie

Muziek maken en luisteren is erg belangrijk voor mensen. Net als sporten geeft het afleiding, plezier en maakt het je slimmer. Daarbij is het ook doorzetten en soms moed verzamelen om te gaan studeren.

Maar de saxofoon is een stoer en prachtig instrument die veel mensen als fijn ervaren. Het is niet moeilijk om er geluid uit te krijgen en je hoeft er niet extreem sterk voor te zijn. Iedereen kan het leren en daar willen wij graag bij helpen.

Met een gemotiveerd team van docenten staan wij klaar om je vanaf de start te helpen en je al onze kennis met je te delen.

Oprichter Saxofoonschool en Onlinesaxofoonlessen.nl

“Hallo ik ben Jeroen Kraaij en ben 11 jaar geleden begonnen met de Haarlemse Saxofoonschool. Sindsdien heb ik als docent veel mensen op les gehad en geef ik elke week nog saxofoonles in Haarlem.

In 2020 ben ik gaan nadenken over de uitbreiding van de Saxofoonschool en nu hebben wij ook een vestiging in Arnhem.

Onlinesaxofoonlessen.nl is al lange tijd een wens van mij om kennis en ervaringen digitaal aan te bieden. Met verschillende docenten probeer ik een professionele omgeving op te bouwen die je uitdaagt om saxofoon te spelen.

🎷
Gratis een keertje proberen?

Dat kan natuurlijk vrijblijvend! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles in te plannen.

Wat zeggen andere cursisten…

Referenties

Tjerk Moeskops
tenorsaxofoon
Lees verder
"Zeer vermakelijke en leerzame lessen. In korte tijd enorme stappen gemaakt. Betrokken en kijkend naar mijn niveau. Zowel expert op het gebied van het instrument als muziektheorie. Lessen leuk soms afgewisseld met het maken van een opname of een leuke gezellige voorspeelavond met de andere leerlingen.
Roxanne Laas
altsaxofoon
Lees verder
"Jeroen is een super talentvolle muzikant, een enthousiaste leraar en een inspirerende leraar die je zelfvertrouwen geeft maar tegelijkertijd ook dwingt om je te verbeteren maar vooral een leraar die de liefde van muziek deelt!
Sven Steverink
baritonsaxofoon
Lees verder
"Ik ben 25 jaar geleden gestopt met saxofoon spelen en Jeroen heeft ervoor gezorgd dat ik er opnieuw heel veel plezier in heb nu. Vooral het samenspelen met anderen heb ik lol in. De Saxofoonschool heeft diverse combo's zodat je al snel mee kunt spelen met een combo op jouw niveau. Op deze manier houd je er ook lol in.
Saar Meertens
sopraansaxofoon
Lees verder
"Bedankt Jeroen! Voor de fijne communicatie, je flexibiliteit en het meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om bij Jeroen les te nemen
Previous
Next

Wil je graag een keertje een proefles saxofoon volgen om te ontdekken hoe leuk het is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.