Wie zijn wij

Onlinesaxofoonlessen.nl is onderdeel van de Saxofoonschool. In 2010 is de Saxofoonschool opgericht in Haarlem en wij zetten steeds meer de stap naar digitale lessen en educatieve oplossingen om mensen in Nederland en Belgiƫ te laten genieten van de saxofoon. Het instrument heeft voor veel mensen een aantrekkingskracht en dat komt mede door het prachtige geluid.


Bevlogenheid en missie

Muziek maken en luisteren is erg belangrijk voor mensen. Net als sporten geeft het afleiding, plezier en maakt het je slimmer. Daarbij is het ook doorzetten en soms moed verzamelen om te gaan studeren.

Maar de saxofoon is een stoer en prachtig instrument die veel mensen als fijn ervaren. Het is niet moeilijk om er geluid uit te krijgen en je hoeft er niet extreem sterk voor te zijn. Iedereen kan het leren en daar willen wij graag bij helpen.

Met een gemotiveerd team van docenten staan wij klaar om je vanaf de start te helpen en je al onze kennis met je te delen.

Oprichter Saxofoonschool en Onlinesaxofoonlessen.nl

“Hallo ik ben Jeroen Kraaij en ben 11 jaar geleden begonnen met de Haarlemse Saxofoonschool. Sindsdien heb ik als docent veel mensen op les gehad en geef ik elke week nog saxofoonles in Haarlem.

In 2020 ben ik gaan nadenken over de uitbreiding van de Saxofoonschool en nu hebben wij ook een vestiging in Arnhem.

Onlinesaxofoonlessen.nl is al lange tijd een wens van mij om kennis en ervaringen digitaal aan te bieden. Met verschillende docenten probeer ik een professionele omgeving op te bouwen die je uitdaagt om saxofoon te spelen.